Aparati za kozmetologiju

INNOVATIONE

Automatizovana višefunkcionalne kosmetološke mašine
SAZNAJTE VISE

03 PRO

Svetska senzacija!

Inovacioni inžinjeri uspeli su da stvore nešto što je juče bilo nemoguće. Uređaj 03 PRO može lokalno grejati ili hladiti površinu tijela sa tačnošću od 0,1 stepena. Šta to može učiniti i spolja i unutar živog organizma! Njegova upotreba je lečenje lokalnih bolesti, uključujući i rak.

Hipertermija

Specijalisti iz cijelog svijeta pokušavaju lokalno grijati rak, ali potrebno je modernizirati tačnost i brzinu dostupnih tehnologija. Oni koji su prošli kroz procedure oporavili su se. Grejanje je u stanju uništiti život, uključujući i rak. Medicini su potrebni uređaji koji se mogu tačno zagrejati.

Hipotermija

Hlađenje je takođe neophodno za medicinu, kao i za grejanje, uklanja upaljen proces i može da suspenduje veliki broj bolesti.

Karakteristike 03 PRO

Opseg radne temperature u režimu grejanja je od 38 do 50 stepeni Celzijusa, opseg hlađenja je od 20 do 10 stepeni Celzijusa. Ako je potrebno, parametri maksimalne temperature mogu se promeniti. Uređaj za hipertermiju i hipotermiju 03 PRO ima dve ručke sa neinvazivnim mlaznicama prečnika 25 i 50 mm i jednom ručkom sa invazivnom mlaznicom prečnika 5 mm i dužinom od 250 mm. Invazivna mlaznica ima uređaj za ulazak u živi organizam prečnika 6 mm i dužine 220 mm.

1S PRO

IPLASER SISTEM

IPLASER sistem je najviše siguran, bezbolan i efikasan način laserskog uklanjanja dlaka 2018.

Hipertermija

Sistem je razvio Innovatione u 2013. godini. U reči "IPLASER" možete videti dve reči "IPL" i "LASER". Sistem je ugrađen na lampe za ispusanje kao što su IPL, ELOS i SHR, ali ima poseban spektar svetlosti kao laserski sistemi od 755 do 1064 nm. Zbog toga se sistem naziva IPLASER.

Epilacija IPLASER utiče na obe

melanin (obe diode i alekandrite laser) i protein (kao dugotrajni neodimijumski laser) zbog talasne dužine svetlosti od 755 do 1064 nm.
IPLASER sistem radi šesto fototip kože!

Karakteristike 1S PRO

IPLASER sistem za samo jednu sekundu čini jedan, ali tri impulsa po području. U intervalima između impulsa, koža ima vremena za opuštanje. I oštećenje strukture kose ima kumulativni rezultat, što dalje dovodi do potpunog prekida njegovog rasta. IPLASER ima sve prednosti sistema, i to: bezbolnost, efikasnost, mogućnost epilacije na tamnoj koži, tanko uklanjanje dlaka, jedinstvena primjena energije i niska cijena potrošnog materijala!

03

Budućnost je došla!

Uređaj "03" je prvi na Svetskom uređaju za lokalno hlađenje, koji se uklapa u ruku. Uređaj je dobio ime "03" u čast ruskog broja telefona hitne medicinske službe.

Hlađenje olakšava zapaljenje

Obezbeđuje hitnu pomoć za povrede, sprječava, smanjuje bol, svodi krvne sudove. U budućnosti, svaka osoba će u svom domu imati uređaj za lokalnu hipotermiju.

Aparat 03 je kreiran od Innovacionih inženjera da inicira ovo.

Inovacije 2018!

Karakteristike ovog "Čudotvornog uređaja" su neverovatne. Uprkos maloj veličini, aparat za hipotermiju 03 može stalno hladiti kožu 24 časa dnevno. Maksimalna temperatura hlađenja je 3 stepena Celzijusa. Inicijalno 03 su razvili inovacioni inžinjeri za traumatologiju. Ali kako pokazuju eksperimenti, ovaj uređaj će se široko koristiti u kozmetologiji, pa čak i kod kuće.

3S PRO

Nema analoga u svetu!

Automatizovana višefunkcionalna kosmetološka mašina PRO 2018, sama po sebi sakupila najpopularnije metode danas:

PRVO SIGURNOST UPRAVLJANJA!

Aparat za kozmetologiju primio je prvu automatizovanu kontrolu u svetu. Vlasnici PRO jedinice neće morati da prilagođavaju parametre pojedinačno za svakog pacijenta, oprema uređaja ima brošuru u kojoj se navodi koji od pet nivoa snage treba postaviti za određenu proceduru. Da biste napravili greške prilikom postavljanja parametara, jednostavno je nemoguće. Sa pojavom automatizacije, postupci su postali sigurniji i efikasniji, operacija je jednostavna za operatora, a radijatori premašuju navedeni radni vijek.

PRVI SMART SISTEM Hlađenja

Hlađenje sistema Cooling Pro je prvi inteligentni sistem hlađenja na svetu sa povećanim prenosom toplote. Sada nije potrebno čekati dok se safir ne ohladi i nema potrebe da se posmatraju intervali između impulsa. Sa dolaskom sistema Cooling Pro, postalo je moguće koristiti uređaj bez vremenskih ograničenja!

Innovatione Russia

Razvojnik novih tehnologija.